Bild
Nästa artikel
Glad midsommar på Årets ställplats

Glad midsommar på Årets ställplats

Trosa.

Ställplatsen vid Edanöbron i Trosa var knökfull. På gräsmattan mellan bilarna och bryggan var långbordet uppdukad. På plats var bland andra Sören Waldemyr som tillsammans med husbilskompisen Billy Andersson i många år arbetade för ställplatsens existens.

– Det är Sören som är drivkraften bakom platsen, det är han som är bossen, sa Rolf Magnusson som var en av midsommarfirarna vid Edanöbron. 

Sören bor i Stavsjötrakten men har ändå engagerat sig i flera år för att att ställplatsen vid Edanöbron ska finnas till för oss husbilsbilister. Ett jobb som givit resultat – en avgiftsfria platsen vid havet är mycket populär och valdes i höstas till Årets ställplats av Husbil & Husvagns läsare. I år firade Sören Waldemyr midsommar på ställplatsen tillsammans med cirka tio andra på ställplatsen. 

Vädret var vackert och gänget glatt. En snygg midsommarstång hade man också åstadkommit tidigare på dagen.

– Vi har dansat runt och sjungit Små grodorna, sa Rolf Magnusson.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Lennart N.
2011-06-26 19:21

Ja det var verkligen trevligt, kan jag intyga som var med. Ett stort tack till alla närvarande som bidrog till den fina stämningen och traditionsenliga firandet. Firandet fortsatte senare på kvällen med grillafton under lika trevliga former.
Här kommer det finnas en liten berättelse i ord och bild om någon dag http://lennartbloggfoto.wordpress.com/

Lennart

#2
Kyouhei
2012-08-04 12:59

Alltse5 alla dina bilder baurkr vara ve4ldigt fina men dessa e4r ju magiska! Speciellt den ff6rsta pe5 dej, ser ut som ett sagoland Idag e4r det storjul hemma hos mej, hela tjocka sle4kten har samlats se5 vi e4r tjugo pers som tillsammans ska fixa mat i ve5rt ve4ldigt lilla kf6k, mys!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.