Bild
Nästa artikel
Gnesta får tömningsstation för husbilar och husvagnar

Gnesta får tömningsstation för husbilar och husvagnar

NYHETER

Den 22 maj invigs den nya tömningsstationen för husbilar och husvagnar i Gnesta. Samtidigt invigs också den nya vattenstationen där man på ett enkelt sätt kan köpa vatten.

Tisdagen den 22 maj kl 18.00 2018 är det dags. Tömningsstationen har tillkommit efter ett inskickat medborgarförslag och förslagställaren kommer att bli först ut att tömma sin husbil/husvagn. Kommunalråden kommer att klippa band och hålla ett kort tal.

Både tömningsstationen och vattenstationen kommer att underlätta för såväl kommuninvånarna som besökarna. Behovet har funnits och kommunen uttrycker i ett pressmeddelande sin glädje över att äntligen kunna erbjuda dessa möjligheter.

Vid invigningen kommer det att finnas en utställning om VA-enhetens verksamhet inne på reningsverkets område. Personal kommer att finnas på plats fram till kl 20.00 för att svara på eventuella frågor och för de som önskar bjuds det på fika.

Anläggningen finns på Ågatan 8 i Gnesta.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.