Bild
Nästa artikel
Gone Camping i TV8 den 16 mars

Gone Camping i TV8 den 16 mars

NYHETER

Nu är det premiär för årets säsong av Gone Camping. Precis som tidigare är det Martin Örnroth och Erica Johansson som guidar tittarna i både Sverige och Europa. Gone Camping har premiär på TV8 lördag den 16 mars, kl 18.30.

Den nya säsongen av Gone Camping tar med tittarna till resmål både på och bortom allfarvägarna. Det blir frosseri i reseinspiration när programmet bland annat besöker Gotland och Ingmar Bergmans Fårö, firar traditionell svensk midsommar i Dalarna, testar ett av Sveriges absolut största besöksmål, tar husbilen till Paris, besöker ölfestival i Österrike och mycket annat.

– En av säsongens absoluta höjdpunkter för mig var att med hjärtat i halsgropen köra vår splitternya husbil genom Paris rusningstrafik hela vägen fram till Eiffeltornet, säger Martin Örnroth.

Inspelningen av säsong sju har främst skett i Sverige men även Frankrike, Österrike, Polen och Tjeckien finns med bland resmålen. Några av de destinationer som besöks är Fårö, Falkenberg, Karlsborg, Hökensås, Rättvik, Göteborg, Kosteröarna, Paris, Salzburg, Loire, Bourgogne och Sopot.

Svenska campingplatser som besöks i årets säsong: Visby Strandby, Sudersand Resort, Gekåsbyn, Ugglarps Camping, Karlsborgs Camping, Nordic Camping Hökensås, Lerbergets Camping, Nordic Camping Råå Vallar, Nordic Camping Lugnet, Siljansbadets Camping, Lisebergsbyn och Hafsten Resort.

Gone Camping är idag ett av Sveriges största reseprogram. Bakom produktionen står branschorganisationerna SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF) samt Husbil365.se. Gone Camping visas på TV8, Gonecamping.se och Youtube.

Programserien har belönats med TRIP Award av Rese- och Turistnäringen i Sverige samt Intermedia-globe GOLD - TOURISM Guld vid World Media Festival i Hamburg.

Se alla program på Gonecamping.se

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.