Bild
Nästa artikel
Gör din mobil till en väderguru

Gör din mobil till en väderguru

PRYLAR

Visst finns det väderprogram för många orter men ingen slår den lokala prognosen. Nu kan du göra din telefon eller dator till en fullfjädrad lokal meteorolog och slipper ytterligare en skärm.

Få saker är så viktiga för campinglivet som vädret. Vill du ha full koll på din närmiljö ger den här väderstation mängder med information om din omgivning utan att du behöver en ny skärm.

Det enda du behöver är två sensorer, en som du placerar ute och en inne. Väl inkopplade läser du av informationen via din mobil/surfplatta eller din dator. Förutom att du kan läsa av temperatur och luftfuktighet både ute och inne, kan du även se aktuellt lufttryck, koldioxidnivå samt mäta av ljudnivån inomhus. Netatmo samlar in all data, vilket gör att du sedan kan gå tillbaka i tiden och se utförlig statistik över hur luften runtomkring dig har förändrats. Det finns även extra sensorer som tillbehör.

Med Netatmos App ser du allt i din mobil/surfplatta/iPod touch och du kan även skapa ett konto på Natamos hemsida där du kan surfa in med din dator och hålla dig uppdaterad. Det som gör denna väderstation unik i sitt slag är att du kan ta del av andra användares avläsningar och få en komplett bild över hur vädersituationen ser ut runtomkring dig i världen.

Väderstationen inklusive app hittar du här där den kostar 1649 kronor.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.