Bild
Nästa artikel
Graziella Levante med en Bubbla - läckerhet till salu

Graziella Levante med en Bubbla - läckerhet till salu

NYHETER

Är du på gång att köpa husvagn? Vill du ha något som känns lite speciellt? Då ska du inte missa den här annonsen på Blocket. Man behöver faktiskt inte ens vara i köptankar för att bli sugen!

Inget går upp mot gamla klassiker. Jo, så säger många men få tar verkligen steget och förverkligar drömmen. Så var det dock inte för Andreas Johansson från Ängelholm som lyckats få detta matchande par att bli hans drömekipage.

Trots det har det blivit dags för honom att lägga ut det till försäljning när familjen nu växer. Trots det hävdar han att den lilla vagnen är förvånansvärt rymlig.

Folkvagnen från 1966 beskrivs i annonsen som att vara i bra skick och motorn har fått dubbla förgasare vilket ger lite extra effekt, sådär 100 hästkrafter vilket ger en toppfart på 100-110 enligt säljaren. I övrigt behöver Bubblan knappast någon närmare presentation, möjligen att hans vän som är billackerare lackat den i beige och creme, att den är försedd med däck som har vita sidor och att den matchande inredningen ser ut att vara i utmärkt skick. Helt enkelt en liten godbit som säkert skulle smaka gott så här inför påsk.

Men ändå, det riktiga påskgodiset är husvagnen som importerats från Holland medan det fortfarande var möjligt! Det är en italiensk vagn som heter Graziella Levante, nog kan man säga att namnet låter passande? Dessutom är den lackad i samma färger som Folkan så de passar perfekt ihop och väcker berättigad uppmärksamhet var ekipaget än dyker upp, så det är inget för dig som vill leva livet lite mer diskret.

Graziellan är inte så vanlig, speciellt inte i det här skicket och med en matchande dragbil. Rymlig nog för två vuxna och ett barn men att kalla den spatiös är nog att ta i. Då får man som andra ta sig omaket att sätta upp förtältet, även det från när husvagnen var ny. Men köparen får räkna med att det behövs en kärleksfull hand för att få det 54 år gamla förtältet att matcha ekipagets skick, tidens tand har tagit ut sin tribut.

Andreas har lagt ut ekipaget för 199 000 men prioriterar de som vill betala mer än så. Och det säljs bara ihop. Som han skriver i annonsen, snackare och förståsigpåare behöver inte göra sig besvär.

Här hittar du annonsen!
Taggar: Nyheter
Graziella Levante med en Bubbla - läckerhet till salu
Graziella Levante med en Bubbla - läckerhet till salu
Graziella Levante med en Bubbla - läckerhet till salu
Graziella Levante med en Bubbla - läckerhet till salu

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.