Bild
Nästa artikel
Hafsten Resort blev årets campingföretagare

Hafsten Resort blev årets campingföretagare

NYHETER

SCR:s pris ”Årets campingföretagare” gick i år till Hafsten Resort i Bohuslän. Även campingföretagare från Västerbotten, Skåne, Småland, Halland och Dalarna belönades.

Förra veckan samlades medlemmar från hela landet för årskonferens och 50-årsjubileum i Göteborg. Konferensen avslutades med att framstående företagare uppmärksammades skriver SCR på sin hemsida.

- Det är fascinerande att få ta del av den starka drivkraft och framtidstro som bubblar i vår bransch, säger Eva Werkelin, tidigare styrelseordförande i SCR Svensk Camping.

Det mest prestigefulla priset, "Årets campingföretagare", gick till Ingela Grytfors och Kjell Karlsson som tillsammans driver Hafsten Resort i Bohuslän. De får priset för att de under en lång rad år satsat på utbyggnad och utveckling av anläggningen. Idag är Hafsten Resort en i stort sett komplett året runt-anläggning med fem stjärnor i SCR Svensk Campings klassificering. Återväxten i familjeföretaget verkar också säkrad vilket kan betyda fortsatt utveckling i samma anda.

Årets pristagare alla kategorier:

Årets campingföretagare är Ingela Grytfors och Kjell Karlsson, Hafsten Resort, Uddevalla. De belönas för att genom kreativitet och nytänkande ha skapat en modern campinganläggning - som är öppen året runt.

Årets innovatör är Lasse Sörensson, Kronocamping Saxnäs-Öland. Genom finurlighet och nätverkande med kommun samt leverantörer kunde anläggningens viktiga poolinvestering användas trots rådande vattenbrist för hela destinationen.

Årets marknadsförare är Asta och Jörgen Nystrand, Röstånga Camping & Bad. Genom en väl genomtänkt strategi har man lyckats bli en av de mest framgångsrika anläggningarna inom sin nisch – barnfamiljer.


Årets ledare är Louise Söderlund, Isaberg Mountain Resort, Hestra. Louise är omtyckt och mån om sin personal och backar inte att genom hårt och målinriktat arbete visa vägen i sitt ledarskap. Det goda ledarskapet har gjort att Isaberg Mountain Resort starkt positionerat sig som en åretruntanläggning.

Årets branschförflyttare är Nils Gordh, Destination Apelviken, Varberg. Pristagaren har i decennier flyttat gränserna genom stort och ärligt engagemang i campingnäringen. Nils lämnar sällan någon oberörd i sitt engagerande sätt, men han flyttar ständigt branschgränserna.

Årets unga företagare, stipendiet ”Tummen upp”, gick till Stephanie Yxerius, Siljansbadets Camping och Rättviks Camping. Stephanie har utvecklats i rask takt - både i sin roll som ledare och i sitt affärsmannaskap. Hon bemöter både kollegor och gäster med en genuin värme och hjälpsamhet.

Priserna består av glasskulpturer designade av Maria Pettersson och tillverkade på glasbruket Bergdala Studioglas.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.