Nästa artikel
Hallands Camp öppnar i Falkenberg
Nyheter

Hallands Camp öppnar i Falkenberg

Publicerad 12 januari 2013 (uppdaterad 14 januari 2013)
Hallands Camp satsar på ett brett sortiment i de nya lokalerna i Falkenberg. Förutom försäljning så erbjuds serviceverkstad samt ställplatser.

 

Hallands Camp öppnar i Falkenberg. I stora lokaler om 2200 kvadratmeter kommer Hallands Camp att agera leverantör av husvagnar och husbilar. De nya lokalerna ligger ett stenkast från E6:an och kommer erbjuda ett stort sortiment av produkter. 300 kvadratmeter av hallen kommer att bestå av tillbehörsprodukter.

— Hallands Camp är en fullserviceleverantör av fritidsfordon där våra kunder kommer att kunna få hjälp med allt som rör camping. Oavsett om det gäller en ny eller begagnad husvagn eller husbil, tillbehör eller service, räcker det med att kunden kommer till oss. Vi ser verkligen fram emot att få inspirera alla campingsugna Falkenbergare med omnejd säger Pelle Svensson, platschef på Hallands Camp
 Redan nu i helgen står ett 40-tal husvagnar och husbilar uppställda och utöver försäljning så erbjuder Hallands Camp en serviceverkstad samt ett 20-tal ställplatser.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.