Nästa artikel
Halv miljard till upprustning av Tofta camping
NYHETER

Halv miljard till upprustning av Tofta camping

Publicerad 21 februari 2017 (uppdaterad 21 februari 2017)
I torsdags skrevs avtal med nya ägare till Tofta camping. De nya ägarna har stora planer och avser att göra något fantastiskt av campingen.
De nya ägarna till Tofta camping och beach club på Gotland är Johan Gate, Ihre fastigheter, Jonny Ruthström, Ruthström & Larsson, och Patrik Rees, Eastcoast capital, skriver Hela Gotland.

Affären har planerats länge och det finns en hel del planer för området som gränsar till Strandpensionatet i norr och den så kallade surfarcampingen i söder. Det kommer dock inte att hända så mycket den här säsongen utom att en liten strandrestaurang kommer att hålla öppet under sommaren. I dagsläget finns en restaurangbyggnad, beach club, camping, swimmingpool, servicebyggnader och ett antal uthyrningsstugor. I planerna ingår dock inte att campingen ska byggas ut, snarare planeras den att bli mindre än idag.

– Det handlar om kanske en halv miljard vi kommer att satsa här på sikt. Det är mycket att sätta sig in i och det kommer att ta tid. Men vi har ett par, tre års process framför oss med detaljplan och planering, då hinner vi ikapp. säger Johan Gate till Hela Gotland och fortsätter Vi vill ta Tofta beach club från 1960-talet till 2020-talet! På sikt vill vi bli Europa-bra!Tofta strand har varit en mötesplats för människor under en massa år, precis som Ljugarn. Det vill vi tillbaka till, det ska vara mer än bara en beach club.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.