Nästa artikel
Häng med oss på världens största mässa!
Caravan Salon

Häng med oss på världens största mässa!

Publicerad 24 augusti 2023 (uppdaterad 25 augusti 2023)
I dag slår Caravan Salon i Düsseldorf upp dörrarna för 62:a gången. Husbil & Husvagn är på plats och rapporterar.

Äntligen är det dags för Caravan Salon i Düsseldorf. Husbil & Husvagn är självfallet på plats och rapporterar om alla nyheter. Branschens största mässa bjuder på allt från nya fordon till roliga tillbehör, galna specialbyggen och restips.

Halva redaktionen, Maria Andersson, redaktionschef och Anki Sydegård, webbreporter, kommer att täcka det 250 000 kvadratmeter stora mässområdet och spana in vad de drygt 700 utställarna har att visa upp.

Av förhandsinformationen verkar det som om 2024 kommer att bli ett mellanår. Vi förväntar oss inga stora nyheter som förra året då fordon som Hymer Venture S och Knaus Tourer Van, bjöd på innovation och överraskningar.

Men vi kommer absolut att titta närmare på den lyxiga linern från ungerska Dembell, Carthagos korta lyxbil c-tourer 145 RB, Weinsbergs söta campingbil CaraLife och Bürstners mikrocamper Habiton, en nyhet som avtäcks under fredagen.

Dessutom hoppas vi på att komma hem med bra tips på tillbehör som är smarta, snygga och tillgängliga i Sverige. På listan står också husbilar som passar för två, mysiga barnkammarvagnar och udda fordon.

Är det något annat ni är nyfikna på? Hör av er till oss på mejl eller via sociala medier.

Häng med oss här, på Facebook och Instagram, @husbil_husvagn. Kontakta oss i kommentarsfälten eller här:
maria@husbilhusvagn.se
anki.sydegard@husbilhusvagn.se
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.