Bild
Nästa artikel
Helgtips: Borås

Helgtips: Borås

Nyheter

Vi tipsar om tre saker du kan göra i Borås i helgen.

 

Helgen är här, vi tipsar om tre aktiviteter som händer i Borås!

 

14/12 Julstök – i år igen
Borås Stadsteater bjuder i år på en närproducerad julshow. Njut av den tillsammans med en liten jultallrik. Biljetter kostar 170 kr och mer information hittar du här: www.boras.se/stadsteatern

 

 15/12  Lussepromenad i Stadsparken
Byttorps IF anordnar Lussepromenad i city. Mellan klockan 15-18 går du en annorlunda tipspromenad upplyst med marschaller utmed hela vägen. Under vandringen blir du bjuden på glögg och pepparkakor. Du får gå genom en trollskog, möta tomtenissar, svara på kluriga frågor och mycket mer. I närheten kan du delta i lotterier, vinna priser, lyssna till stämningsfull musik, grilla korv, dricka varm choklad och mycket mer. Tomten kommer finnas på plats med en klapp till alla barn som deltar i promenaden. Start sker vid Stora Torget.

 

15-16/12 Närproducerad julmarknad
Julmarknaden breder ut sig över Torggatan med aktörer som säljer närproducerade, ekologiska och fairtrade-märkta produkter. De allra flesta varorna är tillverkade av försäljarna själva. Som besökare kan du frossa i bröd, honung, ost, äppleprodukter, champinjoner, kött och annat gott! Många av torghandlarna är medlemmar i nätverket Sjuhäradsmat och säljer sina produkter i gårdsbutiker runt om i Sjuhärad.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.