Bild
Nästa artikel
Herngrens husbil avslöjar fler deltagare

Herngrens husbil avslöjar fler deltagare

NYHETER

I "Herngrens husbil" får tittarna följa med till en plats som betyder mycket för gästerna, deras barndomshem, lantställe eller kanske släktgård. Nu har fler deltagare offentliggjorts.

Som vi tidigare skrivit om blir Felix Herngren och Moa Herngren programledare i höstens TV7-satsning "Herngrens husbil" där de möter kända syskonpar samtidigt som de åker runt i Sverige i en husbil. 

Björn och Oscar Gustafsson, Pernilla och Linus Wahlgren samt Peg och Penny Parnevik hoppar alla in i husbilen med syskonen Felix och Moa Herngren i höstens nya Sjuan-program.

- Vi är båda jätteintresserade av relationer och vår ambition med det här programmet har varit att lära känna gästerna på ett nytt sätt genom att sammanföra dom med deras syskon och tillsammans besöka platserna där dom växte upp. Skulle dom falla tillbaka i gamla konkurrensmönster och syskongräl? Visa barnsliga sidor hos varandra som vi aldrig sett förut?, säger Felix och Moa Herngren i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är även Sanna och Jenny Kallur, Plura och Carla Jonsson samt Malin Berghagen och Kristin Kaspersen klara för programmet.

"Herngrens husbil" har premiär 21 augusti i Sjuan och på TV4 Play.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.