Bild
Nästa artikel
HK Husvagnsservice tar över campingar

HK Husvagnsservice tar över campingar

NYHETER

De kommunägda campingplatserna på Väddö och i Norrtälje kommer fortsättningsvis att drivas av HK Husvagnsservice och deras samarbetspartner Fritidsfordon Roslagen.

– Våra verksamheter går hand i hand med campingverksamheten, säger Emelie Lyman på Fritidsfordon Roslagen till tidningen Skärgården som uppmärksammat driftsförändringen.

De campingar det gäller är Väddö havsbad och camping samt Norrtälje stadscamping vilka ägs av kommunen. I och med att Sweden Resort sagt upp sitt arrendeavtal efter två års drift tar de nya arrendatorerna över den 1 februari.

– Jag har delvis arbetat på campingen för den tidigare arrendatorn. Så jag har vanan inne. Nu blir det ett komplett stycke av våra verksamheter med både husvagnsservice, försäljning och camping, säger Hans Karlsson på HK Husvagnsservice till Skärgården och han berättar även att campingen på Väddö kommer att byta namn till Sandvikens havscamping.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.