Bild
Nästa artikel
Hobby har tillverkat 600 000 husvagnar

Hobby har tillverkat 600 000 husvagnar

NYHETER

Hobby har just passerat sin 600 000:e tillverkade husvagn. Efter det att de anställda firat händelsen återvände snart för att fortsätta produktionen.

Efter slutkontrollen vid fabriken i Fockbek återgick produktionen till det normala vilket är i storleksordningen hundra fritidsfordon per dag. Utgår man från att varje husvagn är sex meter blir det en 360 mil lång karavan!

Utbudet sträcker sig numer över ett brett spektrum, allt från instegsmodeller avsedda för två personer upp till stora familjevagnar. Produktionen startade 1967 och den ligger årligen på i storleksordningen 13 500 husvagnar och därutöver cirka 2 800 husbilar. Fabriken har cirka 1 250 medarbetare.

– Mitt team och jag är otroligt stolta att vi har producerat den 600 000:e Hobby husvagnen idag, och att det stora antalet produkter tillverkade av oss i Fockbek återfinns på varenda camping runt om i Europa, säger produktionsansvariga Stefan Lühe i ett pressmeddelande. Sedan 1967 har vårt bolag strävat efter att göra campinglivet enklare och mer komfortabelt. Husvagnar, husbilar eller plåtisar, Hobby erbjuder alla campare det perfekta hemmet när man inte är i sin bostad.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.