Bild
Nästa artikel
Hobby Prestige 720 WQC
Hobby Prestige 720 WQC

Hobby husvagnar med lyxkänsla

2020

Husvagnsserien Hobby Prestige får två nya planlösningar till 2020. Båda med det läckra barköket i vinkel och maxad jättesoffa för åtta personer. De två nyheterna är 560 FC med fransk dubbelsäng och stora 720 WQC med tvärställd queenbed.

Till årsmodell 2020 får alla husvagnar från Hobby (utom Premium) den nya bakstammen som serien Prestige fick redan förra året. Nämnda Prestige är näst högst upp i Hobbys näringskedja och till i år tillkommer två nya planlösningar:

Prestige 560 FC är en fullbred vagn på 2,5 meter och med 7,5 meters längd. Den väger in på 1600 kilo och har förutom fransk sidoplacerad bädd i aktern ett rejält badrum med duschkabin bredvid dubbelsängen. I mitten finns så det läckra vinkelköket med trelågig spis och förhöjd bardel som skärmar av mot den rejäla soffan som nästan går ihop till ett O istället för U-soffa som är vanligare i vagnar. Som standardpanna finns en Truma Combi 6 och modellen 560 FC har också en uppvärmd instegsgarderob där långrocken hänger på tork.

Prestige 720 WQC är är också den fullbreda 2,5 meter men med en längd på strax över 9 meter, trots att det är en vagn för två personer. (Sittgruppen går dock att bädda). Denna vagn väger in på 2,2 ton och längst bak har den ett mycket rymligt en-suite badrum i vagnens fulla bredd och med fullstor duschkabin. Queenbed på tvären som kan skjutas upp i sittläge och ge gott om passageutrymme vid fotändan. Dessutom ges bra utsikt genom ett stort sidofönster på vagnen. Längst fram har 720 WQC, precis som syskonen, ett vackert vinkelkök och en extra stor soffa. Dessutom går det att få 720 WQC med Alde vattenburen golvvärme.

Båda ovanstående modellerna har 150 liters Super Slim Tower kylskåp och fyra bäddar medan soffgruppen uppges rymma åtta personer till bords. 

HOBBY husvagnar 2020 utgörs av 58 modeller i 6 modellserier:
Premium, 6 planlösningar
Prestige, 11 planlösningar
Excellent, 13 planlösningar
De Luxe Edition, 6 planlösningar
De Luxe, 18 planlösningar
OnTour, 4 planlösningar 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.