Nästa artikel
Hobby lansererar ny app
2016

Hobby lansererar ny app

Publicerad 19 augusti 2015 (uppdaterad 19 augusti 2015)
Det blir allt vanligare att tillverkarna erbjuder appar som gör att värme och annan teknik kan styras via smartphone. Nu lanserar Hobby sin app som får namnet MyHobby och lanseras på Elmiamässan.

– Det är en jättesatsning för oss som doftar framtid, säger Håkan Jägmar, koordinator på Hobby Caravan i ett pressmeddelande.

Hobby menar att med den nya Hobbyappen ska husvagnslivet bli både enklare och roligare. Appen består av två delar. Den ena är en kommuikationsdel som är gratis och vänder sig till alla husvagnsägare oavsett fabrikat. Den andra delen kallas MyHobby, ett system för att fjärrstyra en Hobby husvagn (från årsmodell 2015 och framåt) och är ett tillval man gör när man köper husvagnen.

Genom MyHobby kan du kontrollera elförbrukningen och hur den påverkar batteritiden och du kan tända och släcka belysningen var du än befinner dig. Därutöver får du varningar om något ovanligt händer med din vagn. Dessutom kan du både få information om och styra husvagnens temperatur.

Den andra delen av appen ger dig tips och du kan få svar på vanliga frågor kring husvagnsägandet samt hjälper dig att hitta camping via camping.se. Hobbyappen innehåller även servicebok, vilket gör att du kan få påminnelser samt erbjudanden från din förvalda återförsäljare och verkstad.

Appen är gratis att ladda ner från App Store. För Android-användare kommer appen att vara tillgänglig till sommarsäsongen 2016.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.