Bild
Nästa artikel
Honda visar N-Truck/N-Camp i Japan

Honda visar N-Truck/N-Camp i Japan

NYHETER

Det är inte bara i Europa som mässorna avlöser varandra. På Japan CampingCar Show visar Honda upp detta kompakta husvagnsboende.

Det är inte säkert att det är det största som drar till sig mest intresse. Den här närmast miniatyrstora pickupen från Honda beräknas bli en av Japan CampingCar Shows (13-16/2-2015) största publikdragare och visas upp med en storleksmässigt passande husvagn. Trots att så kallade Kei-bilar är omåttligt populära i Japan är det osäkert om Honda kommer att sätta sitt gulliga mobila boende i produktion.

Bilen heter N-Truck och är en variant på baseras på Kei-car N-Box. En sådan bil får inte vara längre än 3,5 meter och får inte heller ha en större motor än 660 kubik. Pick-upen har begåvats med ett hela 50 centimeter långt "flak", sannolikt det kortaste på någon pick-up. Dessutom finns möjligheten att dra en N-Camp.

Även inredningen i husvagnen N-camp blir minimal, inte minst sängen som ska rymma två personer men är du en nordbo längre än kortväxt framstår inte den här modellen som det mest passande. Honda har även klämt in en sällskapsyta bredvid sängen där Honda ställt två gröna fåtöljer samt ett bord. Kök och hygienutrymme finns det dock inte plats för. Kreativ fotografering är ett krav för att få det att se luftigt ut.

Allt dessutom lackat i en 50-talsinspirerad kulör.
 
Taggar: Nyheter, Mässor
Honda visar N-Truck/N-Camp i Japan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.