Nästa artikel
Hönö Klåva blev Årets ställplats 2019
TÄVLING

Hönö Klåva blev Årets ställplats 2019

Publicerad 8 oktober 2019 (uppdaterad 8 oktober 2019)
Rösterna i tävlingen Årets ställplats har räknats och i år knep Hönö Klåva i Göteborgs skärgård förstaplatsen. Se resterande resultat i artikeln.
Tävlingen Årets ställplats har korat vinnare sedan 2009. Den främsta omröstningen har skett under Elmiamässan men även personer som ej besökte mässan har sedan i juli kunnat rösta via vår hemsida.
Den tidigare röstningen som startade under sommaren har vi sett en enorm ökning på i år jämfört med liknande röstning tidigare år.
Årets resultat var oerhört jämnt och endast två procent skiljer mellan förstaplatsen som Hönö Klåva knep och andraplatsen som representeras av Lysekils marina.

Vi ringer upp Hönö Klåva och gratulerar till den ärofyllda vinsten och pratar med hamnkaptenen Martin Levin.
Wow, vad häftigt! Vad roligt att höra, säger en glad och överraskad Martin i telefonen.
Vi försöker alltid hjälpa till med att få plats med våra besökare. Som mest har vi haft 95 ekipage, vi välkomnar både husvagnar och husbilar. Framåt hösten när båtarna läggs upp på land minskar antalet platser till 15 fasta platser. Men vi har el till alla övernattande.
Vi på Husbil & Husvagn undrar om de har några utvecklingsplaner framöver.
– Vi har ett litet problem med att ena änden av ställplatsen ligger nära en gångväg som ofta trafikeras av mopeder. Där planerar vi så smått att sätta upp ett staket för att minska buller och störande ljud. Men inget är klart i nuläget, berättar Martin.
Stort grattis och lycka till önskar vi på redaktionen!
 
Årets resultat
1. Hönö Klåva hamn (26 %)
2. Lysekils marina (24 %)
3. Stocka Gästhamn (20 %)
4. Rättviksbacken (16 %)
5. Lövstaviken (14 %)

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.