Bild
Nästa artikel
Hösterbjudanden på camping

Hösterbjudanden på camping

NYHETER

Högsommaren och semesterperioden är över och många campingar kommer nu med kampanjer för dig som har ledighet kvar. SCR erbjuder första natten utan kostnad vid bokning av tre nätter i följd.

Än är inte säsongen över men färre har förstås möjlighet att vara ute och campa när skolorna dragit igång och många har gjort av med sina semesterdagar. För dig som har möjlighet att campa under härligt färgsprakande september stundar lägre priser än under den mest hektiska perioden. 

SCR:s erbjudande om första natten gratis gäller nybokningar om du i förväg bokar minst tre och maximalt fem nätter under september 2018 på de campingplatser som ingår i kampanjen och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Märk att erbjudandet skiljer mellan olika campingar, vissa ger rabatt på stugor, andra på tomter och vissa datum kan vara undantagna. För att kunna ta del av rabatten måste bokning ske i förväg.

Här hittar du alla campingplatser som deltar i erbjudandet
 

 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.