Bild
Nästa artikel
Höstlovskul på Astrid Lindgrens Värld

Höstlovskul på Astrid Lindgrens Värld

Nyheter

Astrid Lindgrens Värld öppnar upp sina grindar på höstlovet, från den 27 oktober till 4 november.

I år är det andra året som Astrid Lindgrens Värld har öppet under hela det svenska höstlovet. I fjol slog satsningen på höstlovet väl ut och man kunde räkna in 24 500 besökare under veckan. Varje dag hittar besökarna, utöver Pippi Långstrump, Emil, Paradis-Oskar och Rasmus och deras vänner, ett 70-tal utställare runtom i parken som visar upp och säljer sina alster

Dessutom kommer det att under veckan finnas ett flertal roliga aktiviteter och händelser i parken såsom:

* Kvällsteaterföreställningen ”Ronja Rövardotter” som flera kvällar under veckan bjuder på en färgsprakande föreställning med eld, ljus, sång och musik, specialeffekter och djur.

* Barnkåsan – en cykeltävling för de allra minsta där motorsportprofilen Calle Bjerkert agerar speaker och prisutdelare.

* Höstlovsklubben - där barnen får träffa rövarna i Mattisskogen, baka pinnbröd, göra enkla smycken, träffa rövarnas hästar och en hel del annat skoj.

* Dessutom kommer man under veckans lopp kunna träffa på Smålands husarer, glasblåsare, ljusstöpare med flera och själv få prova på att skulptera i is och göra rep.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.