Nästa artikel
Höststämning hos Hymer
Nyheter

Höststämning hos Hymer

Publicerad 5 oktober 2023 (uppdaterad 5 oktober 2023)
Ta husbilen till helgens event. På flera håll i landet bjuder Hymer Center in till Höstweekend. Vi ringde upp Hansen Caravan som berättade mer om vad som händer hos dem. Se lista över helgens höstmässor.

Till helgen finns det åter chans att besöka handlare för inspiration, erbjudanden och fika. Vi tipsar om fyra husbil- och husvagnsmässor i landet. Tre av dem är Hymer Center varav en anläggning ligger utanför Sundsvall och de andra söder och norr om Stockholm. Lite mer söderut har Fritidscenter i Göteborg sin hösthelg med visning av Kabe och Adrias modeller för 2024.

Vi ringde upp Hansen Caravan (Hymer Center Stockholm Norr) och frågade vad besökarna kan se fram emot.
– Internt hade vi arbetsnamnet "Höstmys" för denna Höstweekend. Vi har lagt mycket fokus på att få till en höststämning i butiken och har dekorerat med höstlöv och annat som ger stämning, säger Peter Hansen, vd på Hansen Caravan.
– Man kan nästan säga att höstdekorationen i sig blir som en utställning i utställningen.

Under lördag och söndag mellan klockan 11 och 15 hålls det öppet och på plats kommer även servicetekniker att finnas, till vilka kunder kan ställa diverse frågor de kan tänkas ha om sin husbil.

På frågan om det är en fördel att köpa en husbil på hösten säger Peter Hansen så här. "Det är ett större utbud på hösten. Och en annan stor fördel är att det inte är lika stressigt som på våren. Som kund kan du få mycket mer hjälp medan du går runt och tittar."

Som så ofta på denna typ av tillställning bjuds det även på fika och kryddiga grillade korvar. Dessutom är det utförsäljning av säsongstillbehör.

Peter Hansen. Foto: Jimmie Öbom.

Här är helgens höstmässor

Hansen Caravan (Hymer Center Stockholm Norr) Specialerbjudanden på tillbehör bland annat, bjuds på fika och korv, utförsäljning m.m.
Birsta Husbil AB Specialerbjudanden på tillbehör bland annat. Dessutom bjuds det på fika.
Hymer Center Stockholm Specialerbjudanden på tillbehör bland annat. Dessutom bjuds det på fika.
Fritidscenter i Göteborg: Visning av Kabe och Adrias nya modeller för 2024. Dessutom bra erbjudanden och självklart bjuds det på fika.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.