Bild
Nästa artikel
Husbil & Husvagn utser årets innovation

Husbil & Husvagn utser årets innovation

Nyheter

Som den enda svenska representanten sitter Husbil & Husvagns chefredaktör Carola Eklundh från och med i år i juryn för priset European Innovation Award. Totalt 13 länder finns representerade med varsin jurymedlem/expert från fackpressen.

European Innovation Award instiftades 2010 och ska varje år dela ut två priser i branschen – det ena inom husbilsegmentet och det andra inom husvagnssegmentet. Jurymedlemmarna kan nominera ett fordon, ett tillbehör eller en teknisk innovation. – Vi tittar på framför allt på nytänkande tekniska lösningar, säger Carola Eklundh. Men även design, marknadsföring och miljöorienterade lösningar kan nomineras. Priset delas ut på Caravan Salon i Düsseldorf den 28 augusti i år. Förra årets vinnare var Bürstner Ixeo (husbil) och Bürstner Averso (vagn) – båda belönade för sina nedsänkbara taksängslösningar.


Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.