Nästa artikel
Husbilspasset - nyhet från First Camp!
Campingtips

Husbilspasset - nyhet från First Camp!

Publicerad 2024-04-10 15:35 (uppdaterad 2024-04-11 14:32)
First Camp lanserar nu Husbilspasset. Det ger möjlighet att bo på campingar i Sverige, Norge och Danmark för 250kr/natt!

Husbilspasset kostar 299 kr och med det kan du bo på valfri First Camp-destination för endast 250 kr per natt. Passet är giltigt under vecka 1-24 samt 32-52 på svenska, danska och norska destinationer. First Camp har totalt över 65 campingplatser i dessa länder. 

Även avgifter för val av specifik plats, samt el, ingår alltid i priset om 250 kr/natt. Dessutom erbjuder passet om- och avbokningsmöjligheter utan extra kostnad.

Husbilspasset kan även nyttjas av campare med husvagn. 

Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp, ser fram emot att lansera Husbilspasset till husbilsresenärer: 

– Vi är glada över att kunna lansera detta fantastiska erbjudande till husbilsägare runt om i Sverige, Norge och Danmark, där våra gäster verkligen kan dra fördel av att First Camp är en stor kedja med campingar över hela Skandinavien, säger hon.

First Camp släpper 1 000 stycken Husbilspass vid första lanseringen. Först till kvarn gäller för den som är intresserad och de finns redan tillgängliga för köp. I ett första skede genomförs köpet via First Camps Contact Center på telefon 0771 - 101 200, för att inom kort släppas som en digital tjänst.

Läs mer om Husbilspasset: firstcamp.se/campingtips/husbil/husbilspasset

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.