Nästa artikel
Husbilsvännerna på nya äventyr.
Nyheter

Husbilsvännerna på nya äventyr.

Publicerad 10 maj 2011 (uppdaterad 10 maj 2011)

 

Den 3:e maj samlades 13 husbilar plus fyra ’’löspersoner’’ (d.v.s utan sina husbilar) i  Skattmansöådalen för ett vårmöte. Under eftermiddagen när gruppen samlades var det till spridda snö, hagel och regnskurar, men framåt kvällningen blev det bättre och utegrillen värmdes upp. 

 

Inomhus är den sport- och raststuga som finns vid Skattmansö skidbacke som ligger 2.5 mil norr om Enköping. Här finns vintertid en liten skidbacke inklusive skiduthyrning och kaféverksamhet. 

 

Den 4:e började mötet av ordföranden, Björn Elfströms, som hade samlat 60% av Husbilsvännernas deltagare. Det som dryftades under mötet var bl.a. de reseförslag som höst- och vintermötena kommit upp med och som nu materialiserat sig. Här kan nämnas resor till Holland/Frankrike, södra England och Wales, Tiveden, midsommar i Dalarna, Blekinge, Hyppeln, Skagen/Sylt, Kroatien och eventuell övervintring någonstans söderut. 

 

På morgonen den 5:e togs det farväl men i stort sett alla kunde glädja sig åt att träffas snart igen under våren och sommaren på något av de resmål som bestämts. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.