Bild
Nästa artikel
Husbilsvännerna på nya äventyr.

Husbilsvännerna på nya äventyr.

Nyheter

 

Den 3:e maj samlades 13 husbilar plus fyra ’’löspersoner’’ (d.v.s utan sina husbilar) i  Skattmansöådalen för ett vårmöte. Under eftermiddagen när gruppen samlades var det till spridda snö, hagel och regnskurar, men framåt kvällningen blev det bättre och utegrillen värmdes upp. 

 

Inomhus är den sport- och raststuga som finns vid Skattmansö skidbacke som ligger 2.5 mil norr om Enköping. Här finns vintertid en liten skidbacke inklusive skiduthyrning och kaféverksamhet. 

 

Den 4:e började mötet av ordföranden, Björn Elfströms, som hade samlat 60% av Husbilsvännernas deltagare. Det som dryftades under mötet var bl.a. de reseförslag som höst- och vintermötena kommit upp med och som nu materialiserat sig. Här kan nämnas resor till Holland/Frankrike, södra England och Wales, Tiveden, midsommar i Dalarna, Blekinge, Hyppeln, Skagen/Sylt, Kroatien och eventuell övervintring någonstans söderut. 

 

På morgonen den 5:e togs det farväl men i stort sett alla kunde glädja sig åt att träffas snart igen under våren och sommaren på något av de resmål som bestämts. 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
KABE-RO
2011-05-17 21:35

Är det en ny klubb har alldrg vist att den fans men det är ju positivt att ett går framåt.

#2
Carola_Eklundh
2011-05-23 16:05

De vill nog snarare kalla sig sällskap och är få till antalet.

#3
Tommy Edling
2011-05-28 15:21

Vad trevligt,,,men skulle vara skoj om ni ville presentera ER ,vad ni är för "knickedicker" he he
Vill veta mera,,,e nyfiken.....

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.