Nästa artikel
Husvagnskonfigurator nu på iPad
Nyheter

Husvagnskonfigurator nu på iPad

Publicerad 13 maj 2013 (uppdaterad 13 maj 2013)
Nu finns Polars husvagnskonfigurator tillgänglig för iPad.

 Polars konfigurator innebär ett helt nytt sätt att köpa husvagn. Genom att enkelt bläddra bland över 50 olika husvagnsmodeller och passande planlösningar, se hur olika kombinationer av material såsom klädslar, gardiner och golv harmonierar med varandra kan användaren bygga sin drömhusvagn från start till mål helt på egen hand. I applikationen visas även totalsumma, månadskostnad och vikt. Alla val sammanställs i ett dokument färdigt att skickas in till närmaste återförsäljare för uppföljning och offertförfrågan.

Tidigare har husvagnskonfiguratorn endast varit tillgänglig via Polars hemsida, men nu lanseras den även för Apples iPad.
- Våra kunder är mycket medvetna och har ofta gjort en gedigen research av husvagnsutbudet innan de kommer in till våra återförsäljare. Med Polar Digital Showroom-applikationen kan de när och var de vill skapa sitt drömboende i en kreativ miljö och ha en färdig sammanställning av sin Polar husvagn när de besöker handlaren, säger Peter Östlund, vd SoliferPolar Sverige AB.
 Appen är gratis och finns tillgänglig för Apple iPad på AppStore. För mer information om konfiguratorn klicka här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.