Bild
Nästa artikel

HYMER B-Klass MasterLine får tyskt designpris

NYHETER

Årligen delas German Design Award ut och där tog HYMER B-Klasse MasterLine hem priset i kategorin Excellent Product Design 2020.

Det är inte första gången som Hymer tar hem detta pris, närmare bestämt är det för tredje året i rad. Prisutdelningen kommer den här gången att ske i Frankfurt den 7 februari 2020.

Hymer B-Klass MasterLine I 780 övertygade juryn med en kombination av modern byggteknik och innovativa designlösningar 

– Vi har lyckats skapa nya designaccenter för MasterLine särskilt i det yttre, säger Christian Bauer, VD på Hymer GmbH & Co. Vi är mycket glada över att vårt arbete inte bara är populärt hos våra kunder utan också i den internationella designgemenskapen.

Hymer B-Klass MasterLine erbjuder en kombination av Mercedes-Benz Sprinter med Hymer SLC-chassiet. Exteriören är framtagen i ett samarbete med StudioSYN och beskrivs av Hymer ha en nygestaltande kaross.

I Husbil & Husvagn nr 8/2019 hade vi en fullständig provkörning och här kan du se en kortare filmversion som även förklarar vad Hymer tre korvar egentligen är.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.