Så här är det tänkt att anläggningen ska se ut när den står färdig.

Nästa artikel
Hymer börjar bygga ett center i Malmö
NYHETER

Hymer börjar bygga ett center i Malmö

Publicerad 25 maj 2020 (uppdaterad 25 maj 2020)

Så här är det tänkt att anläggningen ska se ut när den står färdig.

Hymer Center utökar och börjar snart att bygga en ny fullserviceanläggning i Lomma, strax norr om Malmö. Just nu har bygglovet godkänts och Hymer uppger att det blir försäljning av såväl fordon och tillbehör samt service.

Hymer Centers fullserviceanläggningar för husbilar finns idag i Örebro, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och Umeå. På anläggningarna säljs husbilar från världens största husbilskoncern Erwin Hymer Group & Thor Industries med varumärken som; Hymer, Bürstner, Carado, Dethleffs och Eriba.

Nu bygger Hymer Center ytterligare en toppmodern fullserviceanläggning för husbilar i Lomma utanför Malmö. Den nya anläggningen kommer ligga väl synligt längst med E6:an i ett nytt område med nya butiker och gym/träning som närmsta grannar. I dagarna blev bygglovet klart och arbetet går nu in i projektering och byggnadsfas.

Den nya anläggningen kommer även den att sälja husbilar från Hymer Groups varumärken, men också ha en stor Campingbilsutställning. Den nya byggnaden får Sveriges modernaste verkstad för både bodel och chassi med fem lyftplatser för husbilar. Självklart kommer det även att finnas en butik för tillbehör och reservdelar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.