Bild
Nästa artikel
Hymer söker kommunikatör

Hymer söker kommunikatör

BRANSCHJOBB

Erwin Hymer Group i Sverige söker en marknadsassistent med placering i Örebro. Tjänsten, som är ny, ska hantera kommunikationen via sociala medier, utveckla de varumärken koncernen har men även organisera event.

Så här beskriver Hymer tjänsten:

ERWIN HYMER GROUP SVERIGE ansvarar för den svenska importen av husbilar från HYMER, Bürstner, Carado och Laika, samt husvagnar från Bürstner och Eriba. Utöver detta ansvarar företaget även för tillbehör från Goldschmitt och Movera. Varje varumärke har sitt unika DNA som skall förvaltas och utvecklas. Våra husbilar säljs via 30 återförsäljare över hela landet och totalt står våra produkter för ca 30% av den svenska marknaden. ERWIN HYMER GROUP SVERIGE befinner sig under stor utveckling och ytterligare varumärken kommer att tillkomma inom snar framtid. Därför bygger vi nu upp en Inhouseavdelning för all kommunikation där du erhåller en viktig plats.

Rollen som marknadsassistent är ny inom ERWIN HYMER GROUP SVERIGE och det finns mycket stora möjligheter till utveckling. Vi söker dig som brinner för kommunikation, digital marknadsföring och event. Du kommer att rapportera direkt till Erwin Hymer Groups Marknadschef.


Här hittar du Hymers platsannons.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.