Nästa artikel
Hyrfirma köper husbilar för 70 miljoner euro
NYHETER

Hyrfirma köper husbilar för 70 miljoner euro

Publicerad 30 januari 2019 (uppdaterad 30 januari 2019)
Hyrfirman Indie Campers är inte känd i Sverige men är Europas största med 50 anläggningar i 16 europeiska länder. De utökar nu sin husbilsflotta genom ett stort köp från Knaus Tabbert.

Indie Campers grundades så sent som 2013 men har redan, enligt deras egen utsago i ett pressmeddelande, blivit Europas största aktör för husbils och husvagnsuthyrning. Med ett stort antal anläggningar erbjuder de exempelvis utleverans på ett ställe och kan ta emot bilen på ett annat. De erbjuder även transporter till flygplatser vilket gör det enkelt att hyra husbil för den som inte själv vill köra hela vägen till och från Sverige.

Det stora köpet från Knaus Tabbert sträcker sig över en fyraårsperiod.

Bolaget startades av en österrikare och en portugis och de har som målsättning att erbjuda bästa möjliga service med dygnet-runt hjälp vid eventuella fel där den som hyr blir stående men även full utrustning i bilarna med exempelvis lakan och husgeråd. Hyrkostnaden beräknas per dygn med fri körsträcka och de hjälper även till med vägförslag, tips på campingar och ställplatser.

– Indie Campers och Knaus Tabbert är två starka varumärken som båda har samma målsättning, Att erbjuda sina kunder hög kvalitét och bästa möjliga service, skriver VD Gerd Adamietzki i pressmeddelandet.

Deras hemsida med de olika anläggningarna hittar du här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.