Bild
Nästa artikel
If och Opus börjar samarbeta

If och Opus börjar samarbeta

NYHETER

Försäkringsbolaget If och besiktningsföretaget Opus inleder ett samarbete.

Den 12:e januari lanserar Opus Bilprovning första etappen av ett samarbete tillsammans med försäkringsbolaget If. Samarbete syftar till att skapa förmåner för sina respektive kunder. Till att börja med kommer If att tipsa sina kunder om fördelarna med att välja Opus Bilprovning. Opus å sin sida kommer att informera om Ifs bilförsäkringar.

Det första erbjudandet är att Opus lämnar 5 % rabatt på Ifs försäkringar som tecknas via Opus hemsida. Exakta villkor finns angivna där.

- Vi ser fram emot ett spännande samarbete med If. Jag är övertygad om att vi gemensamt kommer att kunna erbjuda våra kunder bra lösningar för bilägandet, det här är ytterligare ett steg för att göra det ännu bättre att vara kund hos Opus Bilprovning, säger Tord Fornander, Operations Manager på Opus Bilprovning.

- Vi har hittat många beröringspunkter med Opus och ser fram emot att stärka båda parters affär med detta samarbetet. Vi kommer successivt att utveckla vårt erbjudande och har många spännande aktiviteter planerade under året, säger Matts René på If som är den som förhandlat fram avtalet.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.