Nästa artikel
Immelns camping rustas upp
NYHETER

Immelns camping rustas upp

Publicerad 8 april 2018
En uppgörelse har nåtts mellan kommunen och Immelns camping där kommunen lovat upprustning av den utarrenderade anläggningen.
Sedan tre år drivs Immelns camping av Jeanette och Steven Lundin som kunnat se ett stadigt ökat antal gäster. Deras bedömning är dock att campingen behöver utvecklas vidare men med treårskontrakt ser de inte möjligheter till att investera i en upprustning då investeringen i så fall fall måste bära sig inom kontraktstiden.

Ägarna föreslog under hösten att kommunen skulle sälja den idag utarrenderade marken till dem men det gick inte kommunen med på. Däremot fick de kommunen att göra investeringen mot att arrendeavgiften höjdes. Det nya avtalet började gälla den 1 april och löper på tre år och om det inte sägs upp ett år innan dess utgång förlängs det med tre år.

Stora delen av verksamheten är dock kafé, bistro, glass och bar. Och den fastigheten är Jeanette och Steven Lundin via sitt bolag Summo Cibo AB ägare till, skriver tidningen Norra Skåne.

– Egentligen hade vi velat äga marken. Men avtalet med kommunen är bra och kommunen har gjort ett bra jobb med att rusta upp campingen, säger Steven Lundin till Norra Skåne och säger vidare, nu väntar vi bara på att gräset ska ta sig. Våren har ju dröjt, men nu hoppas vi att den kommer.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.