Nästa artikel
Jovisst blir det husvagns- och husbilsmässa i år också!
NYHETER

Jovisst blir det husvagns- och husbilsmässa i år också!

Publicerad 9 juli 2021 (uppdaterad 22 juli 2021)
KABE-koncernen väljer att arrangera sin egen husvagns- och husbilsmässa på Elmia i Jönköping i september, när den traditionella stora mässan ställs in på grund av pandemin.

– Vi vet att det är många som blev besvikna när Elmia tvingades ställa in sinpopulära husvagns- och husbilsmässa för andra året i rad. Därför känns det väldigt roligt att kunna bjuda in till KABE-koncernens egen mässa, där vi visar alla nyheter från våra varumärken KABE, Adria, Sun Living, Affinity och KAMA Fritid, säger Alf Ekström, som är VD och koncernchef på KABE Group.

Mässan hålls i Elmias hall A den 4-12 september. Sammanlagt kommer 123 fritidsfordon från KABE, Adria, Sun Living och Affinity 2022 att visas för besökarna. Däribland några riktigt intressanta nyheter. Dessutom visar KAMA Fritid tillbehör, vilka man även kan beställa direkt och få levererade på plats under dagen.

Alf hoppas att alla nya och gamla campingentusiaster tar tillfället i akt och gör ett besök på mässan. Förutom en unik möjlighet att se KABE-koncernens utbud, så är mässan också tänkt att vara en mötesplats där man kan träffas och ha trevligt.

– Vi vidtar alla åtgärder för att erbjuda en trygg och säker upplevelse, med extra stora ytor mellan fordonen i utställningshallen och särskilda trängselvärdar som ser till att avstånden hålls. Besökarna får skanna sina biljetter själva och vi har stationer med handsprit och munskydd.

Genomförandet beror naturligtvis på hur smittläget och restriktionerna ser ut i september, men i dagsläget pekar allt på att mässan ska kunna arrangeras enligt planeringen, menar Alf Ekström.

Precis som vid den traditionella Elmia-mässan avser KABE-koncernen att anordna en mässcamping på det stora fältet utanför utställningshallarna. Campingen hanteras av Caravan Club och ställplats bokas separat.

– Vi vill att det ska kännas familjärt, folkligt och gemytligt. Ett tillfälle där man kan passa på att träffa nya och gamla vänner och trivas tillsammans på vår mässcamping. Det kommer också bli musikunderhållning och försäljning av mat och dryck kvällstid inne på mässcampingen.

Biljetter till både mässan och mäscampingen bokas via Tickster. Det är fri mässentré, med en bokningsavgift på 30 kronor per bokning. Ställplats utan el kostar 150 kronor per dygn.

Alf Ekström avlutar pressmeddelandet med

– Vi hälsar alla välkomna till Sveriges största (och enda!) husvagns- och husbilsmässa 2021.

Mer information om mässan finns på kabe.se/elmia2021

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.