Bild
Nästa artikel
Junselebo ordförande i Kabe husbilsklubb

Junselebo ordförande i Kabe husbilsklubb

Nyheter

Åke Nilsson är vald till ny ordförande för Kabe Husbilsklubb.

Till ny ordförande i Kabe Husbilsklubb har valts vid  årsmöte på Öland,  Åke Nilsson, Junsele. Han efterträdde Leif Olsson, Trelleborg, som ville koncentrera sig på andra uppgifter men blir kvar i styrelsen som suppleant. Nästan 200 medlemmar var på plats på ön. KABE husbilsklubb är en rikstäckande organisation med 250 medlemsbilar, dvs  500 enskilda medlemmar. Organisationen är exklusiv för ägare till KABE husbilar och har funnits i tio år. Årsmötet ambulerar geografiskt och genomfördes i ett soligt Borgholm på Öland. Medlemmarna var samlade i fyra dagar och på programmet stod utflykter på ön, teknikutbildning, husbilsvisningar  och andra gemensamma aktiviteter.
Styrelsen är representerad från alla landändar. En rad evenemang runt hela landet väntar klubbens reslystna medlemmar. Klubben är också representerad på Elmia med egen rekryteringsmonter.
Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
KABE-RO
2013-06-01 15:15

Ja det var mycket trevligt årsmöte 78 Kabe- husbilar samlade på samma camping var en mäktig upplevelse.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.