Nästa artikel
Kabe nominerat till Elmia-pris
NYHETER

Kabe nominerat till Elmia-pris

Publicerad 10 januari 2020 (uppdaterad 12 januari 2020)
Det är många som under ett år har en monter på någon av alla olika mässor på Elmia men av de tusentals återstår nu endast femton och Kabe är en av dessa. Den 21 januari avslöjas det vilka tre utställare som blir de första vinnarna av Elmia Spark Award.

Elmia Spark Award är ett pris i tre kategorier instiftat av Elmia och mässutbildningsföretaget Fairlink. Juryn publicerar nu vilka som blev nominerade och på Elmiadagen den 21 januari avslöjas vinnarna i de tre kategorierna Årets publikdragare, Årets nytänkare och Årets hållbarhetstänk.

– Jag kan lova att vi har tre värdiga och inspirerande vinnare. Alla nominerade har hållit hög klass och i några fall krävdes det målfoto för att skilja dem åt, säger Mikael Jansson, vd för Fairlink, som lett juryarbetet enligt Eventeffect.

Här är de nominerade till priset:

Årets hållbarhetstänk/Sustainable Exhibitor of the Year: Utställare som genom hela sitt deltagande har haft ett medvetet och konsekvent hållbarhetstänk som dessutom resulterat i ett högt ROE ((Return on event).

Cooler Master (DreamHack Winter)

OK Q8 (Elmia Lastbil)

Naturbruksförvaltningen Västra Götaland (SkogsElmia)

Stadler (Elmia Nordic Rail)

Sydved (SkogsElmia)

Årets nytänkare/Innovator of the Year: Utställare som använt mässmediet på ett både kreativt och nydanande sätt med ett högt ROE (Return om event) som resultat.

Gnosjö Automatsvarvning (Elmia Subcontractor)

HP (DreamHack Winter)

Lenovo (DreamHack Winter)

Pandrol (Elmia Nordic Rail)

Weland (Elmia Subcontractor)

Årets publikdragare/Crowd Magnet of the Year: Utställare som genom att arbeta aktivt med inbjudningar både har fått många besökare att komma till mässan samt till den egna utställningen.

ATA Hill & Smith (På Väg)

Svenska Jägareförbundet (Elmia Game Fair)

Kabe (Elmia Husvagn/Husbil)

Monster (DreamHack Winter)

Schunk (Elmia Automation)

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.