Bild
Nästa artikel
Kabe säljer verksamhet till Holmgrens Bil

Kabe säljer verksamhet till Holmgrens Bil

NYHETER

Kabe Försäljnings AB har enligt ett pressmeddelande överlåtit den rörelse som omfattar försäljning av husvagnar och husbilar till konsument till Holmgrens Bil.

Kabes dotterbolag Kabe Försäljnings AB har genom avtal överlåtit den rörelse som omfattar försäljning av husvagnar och husbilar till Holmgrens Bil i Småland AB. 

Överlåtensen kan ses som en omstrukturering i bolagsgruppen och i båda bolagen är Benny Holmgren styrelseledamot. Benny Holmgren är dessutom styrelseledamot i Kabe Group AB.

– Styrelsen har vid sin behandling av ärendet konstaterat att omfattningen av överlåtelsen liksom avtalet i övrigt är av den art och omfattning att något beslut ej erfordras av bolagsstämma i Kabe Group AB, står det i pressmeddelandet.

Överlåtelsen liksom de fortsatta kontakterna mellan bolagen har skett och sker enligt bolaget på marknadsmässiga villkor. Omsättningen i Holmgrens bil uppgår till 3,1 miljarder kronor och de har verksamhet i bland annat Nässjö, Vetlanda, Vimmerby, Jönköping, Västervik och Kalmar.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.