Bild
Nästa artikel
Kalmar slott vinner pris

Kalmar slott vinner pris

NYHETER

Kalmar slott är nu med på TripAdvisors tio-i-topp-lista för Sveriges sevärdheter.

TripAdvisor utser varje år de mest populära sevärdheterna. I år har Kalmar Slott tagit sig in på 10-i-topp-listan för Sveriges sevärdheter och därmed tilldelats ”Certificate of Excellence 2014”. Denna utmärkelse baseras på omdömen och synpunkter från TripAdvisors resenärer under året.

TripAdvisor är med sina över 260 miljoner besökare varje månad räknat som världens största reseforum. Kalmar Slott delar topplistan tillsammans med bland annat Stadshuset i Stockholm, Lilla Torg i Malmö och Uppsala Domkyrka.

Kalmar Slott är stolta över utmärkelsen och att nöjda besökare har gett fantastisk feeback på TripAdvisors hemsida. Under 2015 fortsätter arbetet med att utveckla slottet med fler barnaktiviteter, renässans middagar och spännande utställningar.

Arbetet på slottet står aldrig stilla säger Mimmi Mannheimer, slottschef på Kalmar Slott. Under augusti står vår nya slottsrestaurang färdig och här kan man avnjuta en kulinarisk måltid i serveringslokaler från Gustav Vasas tid. Under hösten arbetar vi också vidare med barnverksamhet och evenemang. 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.