Bild
Nästa artikel
Kårehamn – Vinnaren i Årets ställplats 2011

Kårehamn – Vinnaren i Årets ställplats 2011

Nyheter

Kårehamns ställplats vann Årets ställplats med stor marginal. Stefan Milsten, ansvarig för platsen, tillsammans med Borgholms energi, har länge kämpat för att sätta ställplatsen på kartan. Nu har de lyckats att charma till sig husbilsfolkets hjärtan.

 

–      Det känns jätterolig, jag har ansträngt mig för att kunna erbjuda den service husbilsfolket behöver. Vi har dessutom lagt ner energi på att det ska se trevligt och välkomnande ut med bänkar och bord och att det ska vara en fin miljö, säger Stefan.

Att Kårehamn har en fin miljö är det ingen tvekan om, och Stefan har ordnat med så att husbilarna kan stå längst ut i hamnen bara fem meter från havet, vilket har visat sig uppskattat.

–      Många som besöker platsen kommer återigen med vänner och bekanta och i år räknar vi med att vi har haft cirka 1300 husbilar på besök, berättar Stefan.

Stefan har samarbetat med fiskrestaurangen som ligger i anslutning till ställplatsen och de har ordnat med trubadurkvällar och andra mysiga tillställningar under hela sommaren 2011.

Vi på Husbil & Husvagn gratulerar till segern!

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
halle48
2011-10-23 18:08

Det är bara att gratulera!
Besökt Kårehamn ett flertal gånger där är man alltid välkommen snyggt och prydlig på toaletter och trevlig hamnvärd.

#2
krave1
2011-10-24 15:00

Gratulerar!

Segern var väntad och avståndet till tvåan borde varit jättestort. Det fanns ju enligt min mening ingen riktig konkurrent. Möjligen Tosteberga som borde kommit på andra plats. Jättekul för Stefan och Tomas med detta erkännande.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.