Nästa artikel
Karlsborgs camping satsar på fler ställplatser
NYHETER

Karlsborgs camping satsar på fler ställplatser

Publicerad 28 mars 2017 (uppdaterad 28 mars 2017)
På skärtorsdagen öppnar Karlsborgs camping för säsongen och då står tio nya ställplatser för husbilar klara. Ägaren av campingen är Christer Hoff och han blev dessutom utsedd till Årets entreprenörer 2016.

Skaraborgs Allehanda har varit på plats och inspekterat vad som hänt under vintern. De konstaterar att Christer och Kicki inte ligger på latsidan.

Det har uppmärksammats, på näringslivsfesten för någon månad sedan blev de valda till Årets entreprenörer 2016. De är nämligen aktiva företagare, Kicki har en Lasersalong och Christer äger hyresfastigheter.

– Vi visste inte något, vi var ju där som vanliga företagare helt enkelt. Vi blev verkligen överraskade att vi valts till Årets entreprenörer 2016. Vi utsågs ju till Årets företag 2008, så detta var verkligen oväntat, säger Christer för Skarabergs Allehanda.

I motiveringen stod bland annat att de båda besitter drivkraft, mod och vilja att genomföra sina affärsidéer för att utföra något extraordinärt, som påverkar samhället på ett positivt sätt. Ett väldigt gott betyg, som de självklart är stolta över skriver tidningen. Dessutom blev de sjua i en omröstning om Sveriges bästa camping i en läsarundersökning där campare fick välja bland 25 nominerade campingplatser.

– Man får förstås ny energi av detta! Vi har ju ett fantastiskt läge här och närheten till Tiveden. Det är dessutom en del större evenemang i Karlsborg under somrarna. Årets midsommarhelg är redan fullbokad och i stort sett Diggiloohelgen också, avslutar Christer. 

Här hittar du deras hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.