Nästa artikel
Klimatkampanj från Truma
NYHETER

Klimatkampanj från Truma

Publicerad 19 februari 2017 (uppdaterad 20 juni 2017)
Truma inleder våren med en försäljningskampanj och erbjuder två kampanjpaket åt kunder som köper en Truma Aventa- eller Saphir-klimatanläggning.

Truma erbjuder de som köper en Aventa- eller Saphir-klimatanläggning och en Truma iNet Box en Samsung Galaxy XCover 3 på köpet eftersom man med en smartphone kan styra klimatanläggningen via Truma App. Kampanjen, som genomförs i samarbete med Truma Partner, pågår under perioden 1/3 till 31/7 2017.

Med Truma iNet System kan man när och var som helst manövrera klimatanläggningen och Combi-värmaren med en smartphone eller surfplatta. Trumas klimatanläggningar kan kopplas ihop med en Combi-värmare i fordonet och då kan båda enheterna styras både från den centrala manöverenheten CP plus eller med Truma App. Inuti och i närheten av fordonet fungerar det via Bluetooth och fjärrledes med sms-kommunikation. Dessutom anpassar Trumas klimatautomatik värmaren och klimatanläggningen till varandra och håller en konstant temperatur inuti fordonet oavsett väder. Även denna funktion går att styra med appen.

Den som köper en Truma Aventa- eller Saphir-klimatanläggning inklusive montering får även ett kvalitetsparasoll i Trumas design.

Jämfört med ordinariepriserna är kampanjerbjudandet värt upp till 6 157 kronor.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.