Bild
Nästa artikel
Köp resereportagen från nr 10/2013 digitalt

Köp resereportagen från nr 10/2013 digitalt

TIDNINGEN

Nu kan du köpa våra tryckta resereportage i digital form! De här är resereportagen ur nummer 10/2013 och de handlar om Nya Zeeland, Slott & Herresäten samt Värmland.

Nya Zeeland: Bergmassiv, fjäll, regnskog och slingriga vägar. Glittrande sjöar och stormande hav. Vulkaner, varma källor och vildmarksliv. Nya Zeeland är som ett jättelikt lekland som gjort för husbilsfantaster.

Slott och herresäten i Sverige: Det finns många olika saker man kangöra under sin lediga tid. Per Lindberg och hans familj bestämde sig för att besöka ett antal slott under sin Sverigeresa – och fick såväl god mat som historiska upplevelser på köpet. Tjölöholm, Nääs Herrgård, Stjernsund, Strömsholm mm.

Värmland -Borgvik: Den vackra bruksmiljön i Borgvik är unik och orten räknas som en av de mest välbevarade i sitt slag i Sverige. Här hittar du ett femtiotal intressanta byggnader inbäddade i grönskan vid den brusande Borgviksälven.

Här hittar du reportagen!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.