Bild
Nästa artikel
Köp resereportagen från nr 11/2013 digitalt

Köp resereportagen från nr 11/2013 digitalt

TIDNINGEN

Nu kan du köpa våra tryckta resereportage i digital form! De här är resereportagen ur nummer 11/2013 och de handlar om Grekland, Kafétur i Småland samt Grövelsjön.

Grekland: Små samhällen ligger som pärlor efter kusten, vita båtar guppar i det blå vattnet. Tillsammans med vackert rosa träd ger det en svårslagen färgprakt färgprakt. Våra favoriter, Messenien -Ett måste på östra Peloponnesos.  Pindos nationalpark -Fantastisk natur. Meteora och Delfi -Helt enkelt magiskt! Sist men inte minst den fantastikska övärlden

Småländska konitorier: För varje resande gottegris i konditorivaror finns det flera pärlor i Småland. Här lotsar vi till fyra konditorier med en ställplats i närheten. Växjö, Ör, Kalmar och Mösterås.

Grövelsjön: Det är något visst med att ta sitt fritidsfordon och åka tills vägen tar slut. Vid Grövelsjöns fjällstation i nordvästra fliken av Dalarna öppnar sig vildmarken. Det är bara att parkera, spänna på sig skidorna och ge sig ut på vidderna.

Här hittar du reportagen!

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.