Bild
Nästa artikel
Kultur - och Porslinsfestival i Lidköping

Kultur - och Porslinsfestival i Lidköping

Nyheter

I augusti är det dags för Kultur - och Porslinsfestivalen i Lidköping, planera in en sväng förbi när du gör sommarens planer.

Den 22-25 augusti firas Kultur - och Porslinsfestivalen i Lidköping. Det utlovas konserter, föreläsningar, workshops, smak - och konstupplevelser och shopping.


Två traditioner blev en när Lidköpings anrika porslinsfestival slogs samman med den glada och välbesökta scenkonstfestivalen De la Festival. Tillsammans blev de Lidköpings Kultur- och porslinsfestival. Under fyra dagar vävs dessa två områden samman med ett brett och spännande utbud med aktiviteter och upplevelser. I Stadsträdgården bjuder festivalen på scenkonst av bästa märke för gammal och ung. På Rörstrand Center tar besökare del av en lång och livaktig tradition inom keramik och porslin.
Under dagtid erbjuder Rörstrand Center utställningar, skaparverkstäder för hela familjen, föreläsningar och shopping Förutom välkända varumärken som Iittala och Rörstrand kan du hitta favoriter hos keramiker och andra konsthantverkare som samlas på Rörstrand Center under festivalen.
Kvällarna tillbringar du i Stadsträdgårdens gröngräs med musik och show från den imponerande Dina-scenen. Här möts lidköpingsbor och besökare och njuter av ett fritt utbud av högkvalitativ underhållning under bar himmel.
Festen fortsätter sedan i stadens alla hörn.

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.