Bild
Nästa artikel
Läs senaste Husbil & Husvagn gratis

Läs senaste Husbil & Husvagn gratis

Nyheter

Nu kan du läsa helt nya Husbil & Husvagn gratis direkt i mobilen eller din läsplatta! Eftersom det är husbilsmässa just nu i Kista så tänkte vi bjuda på en gratistidning för dig som vill prova vår digitala tjänst. Just nu kan du ladda ner Husbil&Husvagn #2.13 helt gratis!

Gör så här för att installera och läsa tidningen digitalt i din smartphone eller läsplatta.
QR-koden här nedan är länkad direkt till nedladdningen av Paperton-appen om du surfar från en Android eller i Phone eller iPad. Om din smartphone är en Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone kan vi i dagsläget tyvärr bara beklaga…

 

Steg för steg för att läsa Husbil & Husvagn digitalt:

    1. Ladda ner appen Paperton. Antingen söker du efter den eller så fotograferar du QR-koden här nedan med en QR-läsare (det måste du i sådana fall redan ha installerat på telefonen, vill du testa finns många gratisvarianter för detta. Sök på QR i market / app store). Om du läser detta på din Android, iPhone eller iPad kan du klicka direkt på QR-koden.
    2. Installera Paperton-appen, öppna den och klicka på en tidning för att ladda ner.
    3. Du behöver nu skapa ett konto där dina tidningar kommer att lagras. Ta det lugnt, det går snabbt att göra detta. Och om du bara vill läsa detta gratisnummer, klarar du dig även utan konto.
    4. Läs och njut. Du kommer hädanefter åt samtliga tidningar via ditt konto, oavsett om du surfar på dator, mobiltelefon eller läsplatta.

 


Lägg gärna en kommentar här nedan med synpunkter på tjänsten. Berätta vad du tycker så att tjänsten kan bli ännu bättre!

Taggar: Nyheter, Hem, default_top

Kommentarer

#1
Androidnisse
2013-02-13 15:51

Changtilt verkligen, Tack så mycket.

#2
Magnus Wassén
2013-02-14 16:29

Kul att du gillar experimentet. Vi tror på digitala tidningar och kommer fortsätta utvecklingen i den riktningen.

#3
Thorsten Björkehed
2013-02-15 17:15

Tack men jag föredrar det handgripliga läsandet.
Trevlig mässa o helg önskas Er.

#4
CMI
2013-02-17 14:55

Varför inte ochså på en vanlig dator?

#5
Magnus Wassén
2013-02-28 09:42

CMI: Det går även att läsa på en vanlig dator via paperton.com, men vi kommer att fokusera utvecklingen på läsande via läsplatta eller telefon då det är där vi ser absolut störst intresse.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.