Så här ser Laikas bild ut på inredningen i Kreos 7009 SL -2016

Nästa artikel
Laika Edition SL
NYHETER

Laika Edition SL

Publicerad 7 januari 2016 (uppdaterad 7 januari 2016)

Så här ser Laikas bild ut på inredningen i Kreos 7009 SL -2016

Nu börjar så smått nyheterna inför mässan i Stuttgart att landa i vår mailbox. Först ut är Laika som presenterar en ny designserie, Super Luxurious.

På mässan i Stuttgart kommer Laika att presentera sin nya modellserie Edition SL (Super Luxurious). Det fins ännu inga bilder av dess yttre men vi kan i varje fall redan nu bjuda på ett par interiörbilder som Laika har tagit.

Laika beskriver att serien får "exklusiv design" med "stark personlighet", i synnerhet på modellen Kreos 7009 som beskrivs med svart grill vilken får "eleganta kromprofiler" samt "backspeglar som återspeglar grillens design". Den andra modellen som är aktuell i modellserien är Kreos 4009.

Interiören beskrivs som "modern och attraktiv" med färgkombinationer mellan träets färg och pärlemorvit. Handtagen ska vara i matt krom. Tyget beskrivs som "microfiber" med en mjuk och exklusiv yta.

Kökets dörrytor på Kreos 4009 SL skall kännas som siden att ta på och får en nyans mörkare lack än Kreos 7009 SL. Ytan beskrivs som extra tålig mot fingeravtryck, repor och ska dessutom vara extra lätt att rengöra. Samma yta används på köksbordet. Sovdelen får en extra bred säng och större sängbord.

Vi får säkert anledning att återkomma med en egen bedömning så fort mässan slår upp sina portar.

Detta är Kreos 4009 SL 2016

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.