Bild
Nästa artikel
Laika lanserar Kosmo Emblema

Laika lanserar Kosmo Emblema

2021

Den Italienska delen av Erwin Hymer Group, Laika, lanserar serien Kosmo Emblema. Inte mindre än sju modeller, fyra delintegrerade och tre helintegrerade, ingår i det nya utbudet 2021.

Kosmo Emblema-serien är en av flera nyheten från Toscana som ska bli nya inifrån och ut.

Modellerna baseras på Fiat Ducato med 140 hästkrafter, och finns i fyra versioner med lågprofilschassit, modellen 209 som är 695 centimeter lång samt modellerna 512 och två versioner av 509 vilka har en längd på 741. Standardutrustningen i samtliga dessa är två sovplatser men ytterligare tre sängplatser kan väljas till.

Dessutom finns utöver de fyra med det låga chassit ytterligare tre med en längd på 741 centimeter, 909 E, 909 LE och 912 E, som standardvis har fyra sängplatser med möjlighet att välja till ytterligare en sovplats.

Standardutrustningen inkluderar antikondensationsväggar vid sittgruppen samt sovrummet, väggenheter med inre hyllor, lådor och skåp med automatisk soft-close och en garderob med automatisk belysning. För att ge maximal komfort är alla versioner fordonen utrustade med den senaste generationens elsystem som inkluderar direkt och indirekt LED-belysning i flera nivåer. Inredningen är ljust färgsatt i "Noce Italiano". Badrummet har ett öppningsbart fönster, persienn och ett myggnät och duschen har trägolv. Kosmo Emblema har även fått en ny yttre design, specifik Laika Emblema-grafik och kromdetaljen.

Inget är i dagsläget känt om utbudet eller prisnivån i Sverige.
 
Taggar: Nyheter
Laika lanserar Kosmo Emblema
Laika lanserar Kosmo Emblema
Laika lanserar Kosmo Emblema
Laika lanserar Kosmo Emblema

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.