Laika Ecovip 712

Nästa artikel
Laikas nyheter 2018
NYHETER

Laikas nyheter 2018

Publicerad 15 juni 2017 (uppdaterad 15 juni 2017)

Laika Ecovip 712

Nu har Laika presenterat sitt program för 2018. Det blir större eller mindre förändringar på alla modeller men mest satsas det på Ecovip som ska bli lyxigare.
Laika Ecovip är lite billigare varianter av serien med Laikas Kreos. Den största skillnaden är att Ecovip är baserade på Fiatchassin istället för chassin från AL-KO som Kreos är. Nu vill dock Laika höja ribban för Ecovip så de mer påminner om sina storasyskon. Utseendemässigt märks det mest på de helintegrerade Ecovip som nu är väldigt lika Kreos. De halvintegrerade var ganska lika redan tidigare.
 
Invändigt uppgraderas alla Ecovip med undantag av de nyligen introducerade Ecovip 109 och 112 som får behålla sin gamla stil och lågprisinriktning. Den nya stilen utgörs bland annat av en ny bärnstensfärgad trädekor, Noce Italiano, och nya textilier. Den befintliga trädekoren Olmo Toscano finns kvar för de som föredrar den lite ljusare stilen. Även bänkskivan i köket och matbordet, som det finns två olika att välja på, har fått ny mörkare ton. I bildspelet presenterar vi Ecovip 412 som även omarbetats invändigt med nytt kök och sovrum.
 
Laikas största pjäser, Kreos 7009 och 7012 har växt med 50 cm på längden och är nu hela 796 centimeter långa. I 7012, som har queenbed, finns en fiffig funktion i duschen. Det går att montera klädstång eller två hyllor vilket förvandlat duschen till en extra garderob.
 
Alla modeller utom 100-serien har nu ett nytt belysningskoncept som helt baseras på indirekt belysning, inga synliga ledlister alltså utan de är gömda bakom skåp eller nischer.
 
Mer om nyheterna kan du läsa i kommande nummer av tidningen och här på hemsidan.
 
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.