Nästa artikel
Långweekend hos Hobby Fritid istället för Elmia
NYHETER

Långweekend hos Hobby Fritid istället för Elmia

Publicerad 21 augusti 2020 (uppdaterad 21 augusti 2020)
Eftersom årets mässa på Elmia är inställd pågår förberedelserna istället hos Hobby Fritid i Tenhult inför deras alternativa mässa den 9-13 september.

Redan på försommaren började många fråga om Hobby Fritid i Tenhult skulle skapa någon egen aktivitet när Elmia tog beslutet att ställa in branschmässan i september.

– Vi har skapat ett riktigt bra program på hemmaplan med modellnyheter, stor outlet, tekniker som bjuder på smarta tips, aktiviteter för både barn och vuxna och tända grillar, berättar Niklas Dahlin, försäljningschef för Hobby Fritid i Tenhult. Vi kände att det fanns ett stort intresse från många kunder att få komma till en mötesplats för branschen. Vi påstår inte att vi ersätter mässan, men utifrån våra möjligheter, och de förutsättningar som gäller, skapar vi dagar som känns attraktiva. Vi kallar aktiviteten för ”Långweekend på Hobby Fritid”.

Under helgen blir det premiärvisning av 2021 års modellprogram där den stora attraktionen blir utställningen av 90 fabriksnya husvagnar. Här kan besökarna se och uppleva allt ifrån små smidiga kompaktvagnar till gigantiska familjevagnar med separat barnkammare. Det kommer att finnas tekniker på plats som ger tips och råd, exempelvis vad man ska tänka på när ett fordon vinterförvaras, och dessutom ordnas en outlet-avdelning med massor av utrustning och tillbehör till gynnsamma priser.

– När pandemin bröt ut i våras var jag rädd för att vi skulle drabbas negativt. Men det har blivit precis tvärtom. I slutet av våren och hela sommaren har vi haft väldigt bra tryck i försäljningen. Att ha ett eget campingfordon har visat sig idealiskt när det har varit osäkert kring många andra former av resor och boende, säger Niklas Dahlin.

Under ”Långweekend på Hobby Fritid” följs Folkhälsomyndighetens allmänna råd och föreskrifter för att förhindra smittspridning. På plats finns hygienskydd som handsprit och handtvätt, skylt- och informationsmaterial samt avståndsmarkeringar vid köbildning. Hobby Fritid i Tenhult ber besökare med förkylnings- eller sjuksymptom att stanna hemma.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.