Bild
Nästa artikel
Så här kommer entrén att se ut enligt Legoland.
Så här kommer entrén att se ut enligt Legoland.

Legoland firar 50 år

NYHETER

Den välkända danska nöjesparken Legoland i Billund firar i år sitt femtioårsjubileum och det firas med en allmän uppgradering av parken och så förstås ett födelsedagskalas samt nya attraktioner.

När Legoland öppnar för säsongen den 24 mars blir det med ett stort yihaa menar nöjesparken på sin hemsida. Redan när du kommer till entrén möts du av den första överraskningen, nya färger och former ska markera de nyheter du hittar inne i parken och alldeles innanför entrén blir det de största förändringarna där bland annat en röd legodinosaurie hälsar besökarna välkomna. I parken finns massor av action, fart och skoj för hela familjen.

Ninjorna bjuder in till bio med sin nya Lego Ninjago 4D-film, Legotop bjuder på fin utsikt och Legotåget tar gästerna runt i parken. Hövding Långöra väntar med pinnbröd i indianlägren där man även kan vaska guld och körkort för barnen ordnas i trafikskolan.

Födelsedagsfesten är parken lite förtegen om, men sägs bli något alldeles extra och året till ära ska en rekordförsök göras, Lego Tower Event ska försöka bygga världens högsta Legotorn.

Legoland uppmanar alla besökare att ta på sig cowboyhatten och indianfjädern, för Legoredo Town har blivit vildare än någonsin. Årets nyhet är Flying Eagle där Legoland menar att de yngsta kommer att känna suget i magen när de kastar sig ut från Örnklippan 11 meter ovanför marken och i rutschkanan susar förbi präriens Legodjur men även LEGO Canoe är ny.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.