Bild
Nästa artikel

Lerbergets camping i ny regi

NYHETER

Den vackert belägna Lerbergets Camping vid stranden av Öresund har unik tillgång till både stad, sandstrand och skog. Nu kommer nya eldsjälar att driva den vidare.

Det är Helsingborgs dagblad som berättar att höganäsbornaa Peo Nilsson och Madde Bernaxel inför nästa år tar över kontraktet för Lerbergets camping. De är dock inte obekanta med campingen där de tidigare varit anställda innan de 2012 startade Nordvästra Skånes camping AB. Planerna de har dragit upp för Lerbergets camping inkluderar både ställplatser och uppfräschning även om campingen fortsatt drivs av First Camp resten av året. Överlåtelsen dröjer till december men trots det har de redan en treårsplan klar och kontraktet med ägarna Lerbergets byaförening löper på tio år.

Sedan tidigare driver de Råbocka camping i Ängelholm och campingen i Osby men de beskriver sig ha en speciell känsla för Lerberget eftersom den ligger på deras hemmaplan och menar att det är en dröm som gått i uppfyllelse.

Lerbergets camping i Kullabygden har 155 platser men nu kommer de att vända sig till nya kundgrupper och i det ingår ställplatser. Området har gott om sevärdheter och härliga miljöer att cykla i. I dagsläget används hälften av platserna till långliggare.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.