Nästa artikel
Lerbergets camping i ny regi
NYHETER

Lerbergets camping i ny regi

Publicerad 8 februari 2017 (uppdaterad 2 november 2019)
Den vackert belägna Lerbergets Camping vid stranden av Öresund har unik tillgång till både stad, sandstrand och skog. Nu kommer nya eldsjälar att driva den vidare.
Det är Helsingborgs dagblad som berättar att höganäsbornaa Peo Nilsson och Madde Bernaxel inför nästa år tar över kontraktet för Lerbergets camping. De är dock inte obekanta med campingen där de tidigare varit anställda innan de 2012 startade Nordvästra Skånes camping AB. Planerna de har dragit upp för Lerbergets camping inkluderar både ställplatser och uppfräschning även om campingen fortsatt drivs av First Camp resten av året. Överlåtelsen dröjer till december men trots det har de redan en treårsplan klar och kontraktet med ägarna Lerbergets byaförening löper på tio år.

Sedan tidigare driver de Råbocka camping i Ängelholm och campingen i Osby men de beskriver sig ha en speciell känsla för Lerberget eftersom den ligger på deras hemmaplan och menar att det är en dröm som gått i uppfyllelse.

Lerbergets camping i Kullabygden har 155 platser men nu kommer de att vända sig till nya kundgrupper och i det ingår ställplatser. Området har gott om sevärdheter och härliga miljöer att cykla i. I dagsläget används hälften av platserna till långliggare.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.