Bild
Nästa artikel
John och Cecilia Lindström. 
John och Cecilia Lindström. 

Lindströms Husbilar & Husvagnar ett Gasellföretag

NYHETER

Det finns flera företag med inriktning på husbilar och husvagnar som placerat sig som gasellföretag, en lista på extra snabbt växande företag. Även Lindströms Husbilar & husvagnar är med i denna exklusiva skara.

Lindströms Husbilar & Husvagnar, som finns i både Bålsta och Enköping, är ett snabbt växande företag. Dels har de försäljning och butik i Enköping samt verkstad och butik i Bålsta. I Enköping pågår dessutom bygget av en ny lokal vilken ska bli 3 000 kvadratmeter. Exakt när de nya lokalerna kan invigas är dock inte klart ännu.

Den 1 november blev de upptagna som verkstad i Fiat professional och kan därmed utföra garantiarbeten samt serva husbilar baserade på Ducato i sin egen verkstad men de gör förstås service även på övriga fabrikat. För att kunna möta nästa säsongs förväntade efterfrågeökning har de anställt fyra nya mekaniker samt en administratör.

Här hittar du Lindströms husbilars hemsida.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.