Bild
Nästa artikel
T758 G
T758 G

LMC Element T758 G

2020

Ung, flexibel och dynamisk. Så beskriver LMC sin nya instegsserie Element som inför modellåret 2020 visats upp i två versioner men ytterligare två ska visas upp i januari.

Den nya delintegrerade modellserien byggs på Fiat Ducato och finns i varianterna T668 G och T758 G, båda avsedda för fyra personer såväl under färd som sömn. Dynamiska köregenskaper, låg vikt och flexibilitet ska känneteckna den nya instegsmodellen.

T668 G är 698 centimeter lång och har en bredd på 232 medan T758 G med sina 741 centimeter är knappa halvmetern längre. T 758 G kan därför erbjuda en större sittgrupp där de motstående sofforna ger ett mer ombonat intryck och det nedfällbara bordet ger möjlighet till nog med utrymme för att kunna förflytta sig på ett enkelt sätt.

TV:n göms i en nyutvecklad låda vilket möjliggör plats för ett förvaringsutrymme som kan nås både från in- och utsidan. Det L-formade köket har utöver kylskåp och en ho en trelågig spis som kan täckas med en glasskiva och dörren in till bodelen är försedd med en korg och uppges även vara bredare än brukligt samtidigt som instegshöjden har sänkts. Ett väl tilltaget badrum finns också med separat toalett och dusch. Sängarna är försedda med kallskumsmadrasser. Ståhöjden anges till 212 centimeter.

Tak och golv är tillverkade i GFK och LMC lämnar tolv års garanti på karossen. Totalt erbjuds tio tillbehörspaket som exempelvis "Avantgard Pack" som bland annat har en extra garagedörr samt "Winter Pack" som erbjuder luftvärmt golv.

Premiärvisning inför publik sker på höstens mässor och ytterligare två planlösningar ska enligt pressmeddelandet visas på CMT i Stuttgart som hålls i january 2020.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.